AFWERKING

HISTORISCH WONEN MET NIEUWBOUW COMFORT

De voormalige bloemenwinkel is volledig gestript en teruggebracht tot de originele 19e eeuwse ruimten. Er is een volledig nieuwe fundering en constructie aangebracht met nieuwe heipalen. De oorspronkelijke verdiepingshoogten en ramen worden zoveel mogelijk benut voor een ruimtelijk gevoel. Alle buitenmuren worden aan de binnenzijde geïsoleerd en strak afgewerkt. De plafonds worden akoestisch geïsoleerd zodat er minimaal geluid is van de bovenburen. De houten kozijnen worden uitgevoerd in duurzaam hout en isolatieglas voor optimaal comfort. Het gehele 19e eeuwse gebouw zal worden gerestaureerd.   

VRIJHEID EN RUIMTE

Een echte casco-LOFT geeft je vrijheid en ruimte! De lofts worden ook echt als loft opgeleverd met afgedopte leidingen, zodat de kopers de vrijheid en ruimte hebben om de keuken en badkamer geheel zelf samen te stellen en te kopen bij eigen leverancier of zelf te klussen. In overleg met de aannemer kunnen voor start bouw ook nog speciale wensen worden meegenomen voor je ideale loft.

HOGE PLAFONDS EN GROTE RAMEN

De hoge plafonds en verdieping hoge ramen maken deze woningen extra licht en ruimtelijk.

COMFORT EN ENERGIEZUINIG

Door toepassing van slimme technologie en duurzame materialen wordt wonen en leven in Noordsingel Lofts extra comfortabel en energiezuinig.